Friday, August 15, 2014

BIRTHDAY BABAHKU...

happy birthday abahku sayang.... semoga abah di lindungi di kurniakan kegembiraan dan kebahagiaan serta kesihatan yang baik... angah buat kek laju laju special tuk abah hehehe.....
jom layan gambar sekitar majlis besday abahku sayang.....


 
 











Gambar yg lambat upload... hehehe...

salam...

sekian lamer saya bercuti ari ni saya nk upload dan update blog ni... hehehe... sebelum tu nk mintak ampun dan maaf ye sebab baru nk maklumkan bahawa fb saya dah close akaun tau atas sebab2 yg tak dapat di elakkan huhuhuhu.... so kalau nk update gambar2 kek tengok je la kat blog saya ni... walaupun pun simple tp Alhamdulillah saya bersyukur dengan setiap pemberinNya... sesungguhnya Dia maha mengetahui ape yg terbaik untuk hambanya... eh melalut ke?? hihihi... tetiba lak kan...
ade beberapa biji kek yg saya tk sempat upload kat blog ni so ari ni jom kita layan gambar kek plak...


yang ni order dari Nabila dok dekat dekat area umah saya je... Bandar Saujana Putra...
thanks ye Nabila for your order...


 
 
 

 

 Kek yg bawah ni order dari kawan sekolah saya dulu-dulu....
thanks Nora dari Kg Melayu Subang




Yang ni plak saya buat khas untuk kakak tercinta saya...
KAK aWI dok kat ntah ape name tempat Nye Subang ape tah...





hehe yg ni masa Piala dunia ari tu saje layan... heheh... ade kaler bendera German tak??? ade org kater kaler bendera N9... hahaha... saya tk kisah ler janji ngap masuk perut kenyang...


 
 
Sekian dulu entry kali ni.... heheh... tak banyak kek tp boleh la... malas malas rajin gitu....
 
 

Monday, June 16, 2014

CUPCAKE UNTUK HANTARAN

Man & Ira order kapkek ni untuk hantaran pertunangan adik mereka... dan satu set untuk makan2 sendiri... heheh... tq dear


KEK BOLA

TQ Farhana... Kek bentuk bola untuk ayahanda Nye... hehhe sesuwei kot sempena Piala Dunia ni... heheh

KEK HONDA

sekali lagi kek Honda menerjah ruangan dapur saya... tq Akma sebab tak serik order kek ngan saya...

KELAS KEK

TQ Faezah.... kawan lame saya yg bersemangat nk belajat buat kek...
ok juga la hasil nya walau pun pertama kali buat... hehe jom kita tengok hasil sentuhan pertama kek Faezah... gambar sekitar kelas tk dpt nk amik sebab suasana sgt lah riuh hehhe...
untuk pengetahuan rakan2 semua saya pegi buat kelas ni kat rumah Faezah sendiri sebab kesian dia susah nk tinggai kan umah... anak2 kecik2 tak de org nk jaga nanti... so atas dasar kawan2 dan dia nk belajar pun untuk anak2 saya rela berangkut angkut hehe... Alhamdulillah semuanye berjalan lancer...



HONDA KEK

tq Ekin....

BIRTHDAY CAKE

simple cake order from Nadia... tq dear

FIFA Cupcakes

tq Harvin


ANNIVERSARY CAKE

congratulation to me on my 17th anniversary... hhehe...
simple cake but nice tau ;-)


RED VALVET CAKE

tq Fazarina

CUPCAKES FOR LISA

tq my dear fren Azah..


KEK POOH & THE GANG

tq Cikgu Sarina for your order... sori atas kelewatan delivery.. hehhe...


BIRTHDAY CAKE

hehe... saje buat tuk makan2.... kek belang2...

BIRTHDAY CAKE UNTUK SI COMEL..

tq my luvly pren...  simple cake & mini pavlova...


CUPCAKES UNTUK EN RAZAK

tq Ekin my lovely sepupu... hehe... order untuk bos tpt kerja dia.. rv cupcakes


HAPPY BIRTHDAY SHASHA

tq Lina & Iefa for order korang ni... hehhe...

CUPCAKES FOR STAFF TERSAYANG DIA..

Cupcakes order by en abang saya untuk kawan2 opis dia.. sesuai ngan muka dia cam katun.. kapkek pun gambar katun... hehehe... happy birthday abang



CUPCAKES FOR SARRAH - AZAH

tq to my pren Azah...

BIRTHDAY CAKE

dah lamer saya tak update blog ni... tetiba patah semangat huhuhu... macam lag XPDC tu semangat yang ilang... heheh... tapi hari ni tetiba rasa rajin nk semangat kan kembali diri ni... jangan malas malas... sebab biler kite susah tak de saper yg sudi membantu... diri kita sendiri je yang boleh mengubah 'apa nk jadi ngan aku' so maaf pada yg order kek ni... saya dah ilang ingatan tak Inga saper tuan Nye... terima kasih atas sokongan ye...


Tuesday, February 11, 2014

JUALAN BERLAMBAK LAMBAK

Offer tuk ari sabtu ni... 15hb February 2014... ade saper2 nk tak?? mini red valvet RM20 sebiji... 1 layer pavlova RM35... boleh confirmkan oder @ 0123549695 ye... ... lai lai lai... tq