Tuesday, September 2, 2014

OLAF (KEK OLAF)

tq Suhaila from BSP




KEK HANTARAN TEMA BIRU

tq my pren Neda from Kg Melayu Subang




KEK MINION

TQ Nor dari Shah Alam...




KEK KERETAPI

konon2 Thomas and Friend tapi Friends tak buat hehehe... saya buat Thomas aje.... hihihi... boleh la kot kan Kek Thomas and Friends hahahahha...

tq Maziah dari Paya Jaras Permai


KEK MARBLE

jom buat makan makan... sodap gilerrrrr... hehehe


RED VALVET CAKE FOR MY MAKCIK

TQ Mak mok Rabiah Adi FROM KL... muaaahhhhh

Cupcake MICKEY MOUSE

tq Shida dari Putrajaya

KEK BEAR warna Pink - NADIAH

Assalamualaikum dan Selamat Hari Merdeka (di sini lahirnya sebuah cinta)
hihihi.... Alhamdulillah masih di panjangkan umur di muka bumi ini...
sekarang ni musim malas melanda... malas nk update blog ni hahh heheh.... sibukkan diri sendiri hahah..... ade la beberapa tempahan yg saya amik sepanjang bulan 8 ni.... tak hebat mana tapi syukur di beri kelebihan ini utk menunaikan hajat rakan rakan dan kastemer saya yang baik2 dan budiman.. tidak lupa syukur kerana di beri rezeki dari NYA.... jom kita layan gambar gambar kek lak ye...
kang kalau dah membebel semua kerja tak jadi... gegegege...

~ KEK BEAR warna pink.... tq Nadiah dari BSP (jiran2 je heheh...)

 





Friday, August 15, 2014

BIRTHDAY BABAHKU...

happy birthday abahku sayang.... semoga abah di lindungi di kurniakan kegembiraan dan kebahagiaan serta kesihatan yang baik... angah buat kek laju laju special tuk abah hehehe.....
jom layan gambar sekitar majlis besday abahku sayang.....


 
 











Gambar yg lambat upload... hehehe...

salam...

sekian lamer saya bercuti ari ni saya nk upload dan update blog ni... hehehe... sebelum tu nk mintak ampun dan maaf ye sebab baru nk maklumkan bahawa fb saya dah close akaun tau atas sebab2 yg tak dapat di elakkan huhuhuhu.... so kalau nk update gambar2 kek tengok je la kat blog saya ni... walaupun pun simple tp Alhamdulillah saya bersyukur dengan setiap pemberinNya... sesungguhnya Dia maha mengetahui ape yg terbaik untuk hambanya... eh melalut ke?? hihihi... tetiba lak kan...
ade beberapa biji kek yg saya tk sempat upload kat blog ni so ari ni jom kita layan gambar kek plak...


yang ni order dari Nabila dok dekat dekat area umah saya je... Bandar Saujana Putra...
thanks ye Nabila for your order...


 
 
 

 

 Kek yg bawah ni order dari kawan sekolah saya dulu-dulu....
thanks Nora dari Kg Melayu Subang




Yang ni plak saya buat khas untuk kakak tercinta saya...
KAK aWI dok kat ntah ape name tempat Nye Subang ape tah...





hehe yg ni masa Piala dunia ari tu saje layan... heheh... ade kaler bendera German tak??? ade org kater kaler bendera N9... hahaha... saya tk kisah ler janji ngap masuk perut kenyang...


 
 
Sekian dulu entry kali ni.... heheh... tak banyak kek tp boleh la... malas malas rajin gitu....
 
 

Monday, June 16, 2014

CUPCAKE UNTUK HANTARAN

Man & Ira order kapkek ni untuk hantaran pertunangan adik mereka... dan satu set untuk makan2 sendiri... heheh... tq dear


KEK BOLA

TQ Farhana... Kek bentuk bola untuk ayahanda Nye... hehhe sesuwei kot sempena Piala Dunia ni... heheh

KEK HONDA

sekali lagi kek Honda menerjah ruangan dapur saya... tq Akma sebab tak serik order kek ngan saya...

KELAS KEK

TQ Faezah.... kawan lame saya yg bersemangat nk belajat buat kek...
ok juga la hasil nya walau pun pertama kali buat... hehe jom kita tengok hasil sentuhan pertama kek Faezah... gambar sekitar kelas tk dpt nk amik sebab suasana sgt lah riuh hehhe...
untuk pengetahuan rakan2 semua saya pegi buat kelas ni kat rumah Faezah sendiri sebab kesian dia susah nk tinggai kan umah... anak2 kecik2 tak de org nk jaga nanti... so atas dasar kawan2 dan dia nk belajar pun untuk anak2 saya rela berangkut angkut hehe... Alhamdulillah semuanye berjalan lancer...



HONDA KEK

tq Ekin....

BIRTHDAY CAKE

simple cake order from Nadia... tq dear

FIFA Cupcakes

tq Harvin


ANNIVERSARY CAKE

congratulation to me on my 17th anniversary... hhehe...
simple cake but nice tau ;-)


RED VALVET CAKE

tq Fazarina

CUPCAKES FOR LISA

tq my dear fren Azah..


KEK POOH & THE GANG

tq Cikgu Sarina for your order... sori atas kelewatan delivery.. hehhe...


BIRTHDAY CAKE

hehe... saje buat tuk makan2.... kek belang2...

BIRTHDAY CAKE UNTUK SI COMEL..

tq my luvly pren...  simple cake & mini pavlova...