Monday, June 16, 2014

CUPCAKE UNTUK HANTARAN

Man & Ira order kapkek ni untuk hantaran pertunangan adik mereka... dan satu set untuk makan2 sendiri... heheh... tq dear


KEK BOLA

TQ Farhana... Kek bentuk bola untuk ayahanda Nye... hehhe sesuwei kot sempena Piala Dunia ni... heheh

KEK HONDA

sekali lagi kek Honda menerjah ruangan dapur saya... tq Akma sebab tak serik order kek ngan saya...

KELAS KEK

TQ Faezah.... kawan lame saya yg bersemangat nk belajat buat kek...
ok juga la hasil nya walau pun pertama kali buat... hehe jom kita tengok hasil sentuhan pertama kek Faezah... gambar sekitar kelas tk dpt nk amik sebab suasana sgt lah riuh hehhe...
untuk pengetahuan rakan2 semua saya pegi buat kelas ni kat rumah Faezah sendiri sebab kesian dia susah nk tinggai kan umah... anak2 kecik2 tak de org nk jaga nanti... so atas dasar kawan2 dan dia nk belajar pun untuk anak2 saya rela berangkut angkut hehe... Alhamdulillah semuanye berjalan lancer...



HONDA KEK

tq Ekin....

BIRTHDAY CAKE

simple cake order from Nadia... tq dear

FIFA Cupcakes

tq Harvin


ANNIVERSARY CAKE

congratulation to me on my 17th anniversary... hhehe...
simple cake but nice tau ;-)


RED VALVET CAKE

tq Fazarina

CUPCAKES FOR LISA

tq my dear fren Azah..


KEK POOH & THE GANG

tq Cikgu Sarina for your order... sori atas kelewatan delivery.. hehhe...


BIRTHDAY CAKE

hehe... saje buat tuk makan2.... kek belang2...

BIRTHDAY CAKE UNTUK SI COMEL..

tq my luvly pren...  simple cake & mini pavlova...


CUPCAKES UNTUK EN RAZAK

tq Ekin my lovely sepupu... hehe... order untuk bos tpt kerja dia.. rv cupcakes


HAPPY BIRTHDAY SHASHA

tq Lina & Iefa for order korang ni... hehhe...

CUPCAKES FOR STAFF TERSAYANG DIA..

Cupcakes order by en abang saya untuk kawan2 opis dia.. sesuai ngan muka dia cam katun.. kapkek pun gambar katun... hehehe... happy birthday abang



CUPCAKES FOR SARRAH - AZAH

tq to my pren Azah...

BIRTHDAY CAKE

dah lamer saya tak update blog ni... tetiba patah semangat huhuhu... macam lag XPDC tu semangat yang ilang... heheh... tapi hari ni tetiba rasa rajin nk semangat kan kembali diri ni... jangan malas malas... sebab biler kite susah tak de saper yg sudi membantu... diri kita sendiri je yang boleh mengubah 'apa nk jadi ngan aku' so maaf pada yg order kek ni... saya dah ilang ingatan tak Inga saper tuan Nye... terima kasih atas sokongan ye...


Tuesday, February 11, 2014

JUALAN BERLAMBAK LAMBAK

Offer tuk ari sabtu ni... 15hb February 2014... ade saper2 nk tak?? mini red valvet RM20 sebiji... 1 layer pavlova RM35... boleh confirmkan oder @ 0123549695 ye... ... lai lai lai... tq






Monday, February 3, 2014

BIRTHDAY CAKE

happy birthday to Mak Long, Mak Teh & Acu... love u all for ever... semoga di kurniakan kesihatan yang baik... di murahkan rezeki dan semoga berbahagia hingga ujung nyawa... amin...




GONG XI FA CAI CUPCAKES

Tq Seri




CUPCAKES HANTARAN

Tq Lynn


RED VALVET CAKE for mommy

TQ Nine...


BIRTHDAY CUPCAKES

TQ Suzi

3 set cupcakes
set 1 : vanilla kapkek
set 2 : choc moist kapkek
set 3 : res valvet kapkek





KEK BIRTHDAY ULTRAMAN

TQ Kak Dila..

kek birthday anak ultraman... hehehe